Начало Социални грижи Добрите практики Ръководство: Как да... Тийм билдинг игри: "последният човек в екипа"

Тийм билдинг игри: "последният човек в екипа"

Тийм билдинг игри: "последният човек в екипа"  - изображение

С настоящия материал отново ще се опитаме да провокираме екипния ви дух и желанието ви да изградите стабилни колегиални отношения, които да ви помогнат да бъдете максимално полезни за развитието и напредъка на компанията си. Упражнението, с което ще ви запознаем в следващите редове, изисква да си осигурите няколко простички пособия, между които: голям лист хартия/картон, листчета за писане, химикали и маркери.

Сега ви предстои да разделите работния си колектив на групи от по 4-8 човека. Накарайте всеки от представителите на отборите да помисли и да опише силните си страни, както и свои постижения, значими за успеха на фирмата. След дискусията, всяка група трябва да получи голям картон/маркери и листчета/, върху който да създаде профила на въображаем служител, комбиниращ невероятните качества на всички служители от групата. Трябва да измислите на този "последен човек" в екипа интересна и вдъхновяваща история, която после да бъде разказана в няколкоминутна презентация пред другите участници в заниманието.

Не се съмнявайте, че играта е полезна. Тя помага на кадрите да се почувстват част от групата, да адаптират слабите си страни и да се възползват от предимствата и силата, които предоставя съвместната работа.

Е, опитайте и споделете мнения, знаете как - като коментар под статията.

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСоциални грижи