Начало Социални грижи Добрите практики Ръководство: Как да... Тийм билдинг игри: "познай предмета"

Тийм билдинг игри: "познай предмета"

Тийм билдинг игри: "познай предмета"  - изображение

В случай, че си търсите забавна тийм билдинг игра, чието разиграване да не отнема повече от няколко минути (да кажем – не повече от десет), значи сте попаднали на правилното място : ) Разполагаме с изключително добро предложение за вас, с правилата на което предстои да ви запознаем след ред разстояние.

И така, в заниманието могат да участват една или няколко малки групи от хора. За да го реализирате, ще ви са ви необходими няколко ежедневни предмета, избрани на случаен принцип – гумичка, молив и т.н.

Правилата: На представител от всяка група трябва да се даде предмет по избор. След това въпросният човек ще трябва да застане с лице към членовете на отбора си и с мимики и жестове да демонстрира за какво служи съответното пособие. Естествено, тимът ще трябва да се опита да познае за какво иде реч. От успешната демонстрация зависи успехът на всяка група. Самият демонстратор, както можете да предположите сами, няма право да говори и трябва да се постарае да бъде оригинален и максимално изобразителен. За повече драматизъм времето за познаване може да бъде ограничено.

Целта на играта е ясна – да вдъхнови и да стимулира креативността на служителите, както и иновативното им мислене.

Действайте! 

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСоциални грижи