Начало Социални грижи Добрите практики Ръководство: Как да... Тийм билдинг игри: с балон

Тийм билдинг игри: с балон

Тийм билдинг игри: с балон  - изображение

Винаги сме смятали, че екипните занимания, целящи повишаване на сплотеността на колектива, са необходими във всяка организация, независимо от това в каква дейност е специализирана същата. Затова няма да се поколебаем да ви ги препоръчаме горещо. Нещо повече, смятаме в следващите редове да ви запознаем с правилата на една от любимите ни тийм билдинг игри, която, обещаваме, е лесна за реализация и не отнема много време за провеждане.

Правилата

Най-напред си осигурете един балон и започнете да си го подавате в групата, но – забележете: тук целта е да се борите за достигане на определен брой на задържанията му във въздуха. В допълнение, никой от колегите не бива да докосва повече от два пъти балона подред.  Всъщност, тъй като не се съмняваме в изобретателността ви, оставяме на вас да определите за какъв да бъде точният брой. Когато целта бъде реализирана, опитайте се да поставите нова, още по-висока.

Въпреки че може да ви се стори забавно и неангажиращо, тийм билдинг начинанието е по-сложно, отколкото изглежда. Така че, ако видите, че екипът се затруднява, дайте алтернативи и възможност  за преправяне на стратегията. Заниманието е добър начин служителите да се научат да си поставят цели и да ги изпълняват в срок и чрез съвместни усилия.

Е, пробвайте и споделете впечатленията си от играта с нас.

Снимка:everystockphoto.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСоциални грижи