Начало Социални грижи Добрите практики Ръководство: Как да... Най-ужасните и невероятни въпроси, зададени от работодателите

Най-ужасните и невероятни въпроси, зададени от работодателите

Най-ужасните и невероятни въпроси, зададени от работодателите - изображение

Преди време ви предложихме идеи, чрез които да се справите, когато по време на интервю за работа ви бъдат зададени провокативни въпроси. Днес ще имате възможността да се запознаете с възможно най-ужасните.

Сайтът Glassdoor.com прави анализ на хилядите питания и предлага някои от най-ужасните, шокиращи и невероятни. Сами ще се убедите, че те наистина са такива. Ето ги и тях.

Каква е философията на бойните изкуства? Въпросът е зададен от застрахователната фирма Aflac.

Да предположим, че сте молив. Поставяме ви в острилката. Как ще се измъкнете? - питат от инвестиционната банка Goldman Sachs.

Колко баскетболни топки могат да се поберат в тази стая? От това се интересуват от Google.

Какво е общото между дървото и алкохола? Въпросът е зададен от охранителната фирма Guardsmark.

Защо само малка част от населението печели по 150 000 долара годишно? - питат от New York Life.

Разкажете с подробности какво се е случило през последните 10 години в страната. От това се вълнуват в Boston Consulting Group.

Какво ще направите, ако наследите пицарията на чичо си? Въпросът е поставен от VW.

Търсим число между 1 и 1000. Как ще го намерите, ако разполагате единствено с информацията: „по-голямо“ и „по-малко“. Питането е от Facebook.

Ябълката струва 20 цента, портокалът 40, а грейпфрутът 60 цента. Колко струва една круша? Epic Systems се интересуват от отговора на този въпрос.

В турнира участват 5623 души. Колко игри трябва да се изиграят, за да намерите победителя? Това е въпрос, който вълнува Amazon.com.

Как се правят шоколадите M & M? Въпросът е поставен от Американската банка.

Има 25 коня, а 5 от тях могат да участват във всяка обиколка. Колко обиколки са необходими, за да откриете 3-те най-бързи коня? Въпросът е на Bloomberg LP.

Вие сте в съблекалнята си, където е тъмно. Искате да носите два еднакви чорапа за интервюто си за работа. Притежавате 19 чифта сиви чорапи и 25 чифта черни. Какви са шансовете ви в проценти да намерите чифт от един и същи цвят? Производителите на софтуер Eze Castle задават въпроса.

Имате на разположение 20 души. Как ще ги организирате, за да разберете колко велосипеда са продадени миналата година във вашия град? Въпросът е на петролния гигант Schlumberger.

Надяваме се, че тази информация ще ви подготви и няма да бъдете стъписани, когато по време на интервю ви попитат дали може да претеглите колко тежи един слон, ако знаете какъв е балансът на фирмата за предходната година. Затова очаквайте неочакваното и успех с търсенето на работа.

По статията работи: Гергана Караилиева

Източник: jobat.be

Снимка: blog.place-des-talents.com 

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСоциални грижиЗдравни съветиЛайфстайлПсихологияИнтервютаАнкетиЛюбопитноНовиниСнимкиТестовеФизиологияОрганизацииНормативни актовеАлт. медицинаИсторияЛечения