Начало Социални грижи Добрите практики Ръководство: Как да... Как да работим ефективно с мобилния си телефон

Как да работим ефективно с мобилния си телефон

Как да работим ефективно с мобилния си телефон - изображение

Безспорен факт е, че мобилните устройства завладяха света по един наистина зашеметяващ начин. Сякаш преди векове беше времето, когато телефонът се използваше единствено и само, за да чуеш някого. Днес мобилното устройство се е превърнало в многофункционален уред, чрез който се вършат огромна част от нещата в офиса, уреждат се сделки, представят се продукти, налага се марка, дири се съдействие, рекламира се, организират се кампании, срещи, обсъждания, предлага се и се търси работа.

Ето защо ви предлагаме няколко идеи, които ще ви помогнат да бъдете по-мобилни  от професионална гледна точка, да сте по-спокойни и работата ви да върви по план.

От огромно значение е да разглеждате документите си дискретно, но и надеждно на телефона си. Затова експертите казват, че е добре да използвате приложенията на Microsoft Office Web, които ви позволяват да работите така, сякаш сте зад бюрото си. Ако искате да прекъснете връзката, използвайте инструменти като Polaris Office или Smart Office.

За да бъде гарантиран вашият успех, всичките ви важни задачи трябва да са възможно най-мобилни. Прикачените файлове и прессъобщенията е нужно да са лесни за отваряне и преработване. Постарайте се, защото иначе никой няма да е доволен.

Не забравяйте, че файлът във формат PDF е определено най-лесният и удобен за използване. Затова разполагайте с необходимите инструменти, за да редактирате, съхранявате и споделяте PDF файловете.

Скорошно проучване на Good Technology показва, че 73% от анкетираните спират да използват приложенията на Microsoft, заради причини, свързани със сигурността. Затова убедете работодателя си да направи допълнителни инвестиции именно в сигурността на данните на компанията. Вярно е, че мобилната активност е важна и работеща, но рискът от кибератака не бива да се игнорира. Внимавайте.

Хората, които използват мобилни устройства, невинаги разполагат с добра интернет връзка. Затова нека решенията ви бъдат правилни и да осигуряват определено ниво на производителност, независимо дали служителят е онлайн или офлайн.

По статията работи: Гергана Караилиева

Източник: jobat.be

Снимка: facilogi.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияНовиниЗдравни съветиСоциални грижиПсихологияЛайфстайлЛюбопитноСнимкиТестовеАнкетиФизиологияОрганизацииНормативни актовеАлт. медицинаИсторияЛечения