Начало Социални грижи Социална защита Пенсионно осигуряване Великденски надбавки към пенсионното възнаграждение през 2016 година

Великденски надбавки към пенсионното възнаграждение през 2016 година

Великденски надбавки към пенсионното възнаграждение през 2016 година  - изображение

През месец април 2016 година стартира превеждането на великденски надбавки на сумите за пенсионно възнаграждение на българските граждани чрез пощенските станции. Надбавките следва да се превеждат от 7-ми до 20-ти април.

Конкретният административен акт, с който Министерския съвет е одобрил отпускането на добавките за Великден на пенсионерите е Постановление № 54/17.03.2016 г. Според съдържанието на документа към пенсионните възнаграждения за месец април 2016 година следва да се преведе допълнителната еднократна сума от 40 лв. Тя е предназначена за хората, на които пенсионните възнаграждения или сборът от тях, заедно с надбавките и компенсациите към тях за април 2016 година е до 300 лв. Превеждането на пенсиите следва да се извърши съгласно график, който ще бъде обявен в пощенските станции.

Преводът на великденските пенсионни надбавки за месец април 2016 година на лицата, получаващи парите си по банков път, ще се извърши след 7-ми април.

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСоциални грижиЛайфстайлНовиниЛюбопитноАнкетиОрганизацииЗдравни съветиПсихологияСнимкиНормативни актовеСтатистически проучванияЕ-тата в хранитеАлт. медицинаСпортЛеченияХранене при...ИсторияГеографияПроизводители