Начало Социални грижи Социални услуги и потребители Хора с увреждания Старт на процедурата по избора на изпълнители на дейността по профилактика и рехабилитация за 2018 г.

Старт на процедурата по избора на изпълнители на дейността по профилактика и рехабилитация за 2018 г.

Старт на процедурата по избора на изпълнители на дейността по профилактика и рехабилитация за 2018 г. - изображение

По силата на решение, взето от Надзорния съвет на НОИ на 11 януари 2018 г. и в съгласие със съдържанието в чл. 21 от Наредба № 1 от 13 февруари 2007 г. за ползването и изплащането на паричните помощи за профилактика и рехабилитация (обн., ДВ, бр. 17 от 2007 г.), експертите на НОИ ни напомнят, че процедурата по избора на изпълнителите на дейността по профилактика и рехабилитация за 2018 г. е в действие.

За заинтересованите лица е добре да знаят, че крайният срок, за който биха могли да заявят предложенията си за участие в тази процедура, е 16.02.2018 г. Те могат да открият и подробна информация относно изискванията, на които трябва да отговорят през 2018 г., данните за условията по поемането на разходите за услугата, както и указанията по подготовката на предложението на интернет страницата на осигурителния институт.

По статията работи: Виктория Милова
Източник: nssi.bg


Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСоциални грижиНовиниОрганизацииСпортАлт. медицинаЗаведенияЛюбопитноСпециалистиИсторияЛайфстайлКлинични пътекиНормативни актовеЛеченияОбразование