Начало Социални грижи Добрите практики Актуално Старозагорският обществен посредник с инициатива за децата, настанени в домове

Старозагорският обществен посредник с инициатива за децата, настанени в домове

Старозагорският обществен посредник с инициатива за децата, настанени в домове - изображение

Водена от идеята, че Коледа е празник, който омагьосва децата, но и от факта, че има малчугани, които посрещат тези светли дни в институции, Надежда Чакърова предлага на хората от града да станат част от инициативата „Чудната елха“.

Идеята е да бъдат събрани подаръци, с които в навечерието на празника ще бъдат зарадвани малчуганите в домовете. Те могат да са каквито решат хората – от книжки, през играчки, та до лакомства. Всичко, което носи духа на празника.

Надежда Чакърова вече постави първите цветни пакети и вярва, че тази година елхата в приемната й ще бъде преди всичко символ на искреното и неподправено желание да дариш радост и създадеш истински празник.

Всеки работен ден до 20 декември от 9 до 17 часа може да оставяте вашия дар в приемната, която се намира на бул. „Митрополит Методи Кусев“ № 34 А.

Редактор: Гергана Караилиева
Източник: Обществен посредник

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлЗдравни съветиПсихологияЛюбопитноНовиниТестовеРецептиСоциални грижиСпециалистиИнтервютаСпортАнкетиАлт. медицинаИсторияХранене при...ОрганизацииОбразованиеНормативни актовеЗаведенияКлинични пътекиИзследванияЛеченияБотаника