Начало Социални грижи Добрите практики Актуално Модно събитие ще подкрепи социални каузи

Модно събитие ще подкрепи социални каузи

Модно събитие ще подкрепи социални каузи - изображение

Сдружение „Самаряни“, Надя Недялкова, носителка на титлите „Мисис Бургас 2017“ и „Мисис България трансконтинентал 2017“ и модното ателие „Marino Melotti Atelier“, чийто дизайнер е Надежда Маринова организират модно дефиле в Стара Загора от 28 февруари до 2 март.

Идеята е бъдещите абитуриентки да видят тоалети, подходящи за празника им като в същото време подкрепят две от социално значимите каузи на самаряните – „Детството не трябва да боли!“ и „Любовта не бива да боли!“

Надя Недялкова е посланик на „Самаряни“ за каузата им, свързана с насилието над деца още от 2017-а, защото е убедена, че всеки малчуган има правото да изживее детство без насилие.

Множество и разнообразни са инициативите в подкрепа на деца и жени, които са били подложени или са станали свидетели на насилие. Благодарение на дарителството и партньорството всички те биват подпомагани. Старозагорските самаряни вярват, че и този път ще успеят благодарение на съпричастността и желанието да правиш добро и подкрепяш хората в беда.

Редактор: Гергана Караилиева
Източник: Сдружение „Самаряни“

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияНовиниПсихологияСоциални грижиЛайфстайлИнтервютаЛюбопитноСнимкиАнкетиБотаникаЛечения