Начало Социални грижи Трудова ангажираност Видове трудова заетост Кариерен форум за българите в Лондон

Кариерен форум за българите в Лондон

Кариерен форум за българите в Лондон - изображение

Социалното ведомство организира за пореден път кариерен форум за българите в Лондон. Събитието ще се проведе за шести път, а целта му е младите хора, които учат и работят в чужбина, да бъдат информирани за възможностите, които предлагат за работа в България чужди компании. Идеята е, че това може да бъде начин те да се върнат в страната.

От Министерството на труда и социалната политика информират, че във форума ще се включат както големи световни компании, така и авторитетни български фирми. Сред тях са TESY, VMWare, Skyscanner, Chaos Group, Заедно в Час, LaunchHub.

Организаторите съобщават, че събитието е безплатно. То ще се проведе на 10 март, а всеки, който се регистрира на www.bgcareersfair.com, може да представи там автобиографията си, но и да види какво предлагат различните фирми.

Кариерен форум от същия формат вече се проведе във Виена в края на януари. Над 150 са българите, които са проявили интерес към събитието.

По статията работи: Гергана Караилиева
Източник: mlsp.government.bg

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСоциални грижиЗдравни съветиНовиниАнкетиНормативни актовеСтатистически проучванияЛюбопитноОрганизацииИсторияПсихологияСнимки